Ce trebuie să ştii despre montarea cădiţei de duş?

Cădiţa de duş trebuie să fie în primul rând sigură pentru persoanele care o folosesc, dar şi pentru locuinţa ta. Pentru un proiect de tip Do It Yourself, este nevoie de multă îndemânare şi cunoştinţe temeinice în domeniul instalaţiilor sanitare. Cunoaşterea câtorva generalităţi te ajută să gestionezi mult mai bine şantierul din casa […] vezi proiect »

7 investiții necesare în orice casă, dar care se pot dovedi costisitoare

Primul pas important pentru confortul și siguranța ta l-ai făcut deja, atunci când te-ai gândit să-ți achiziționezi o locuință. Însă, orice imobil necesită investiții serioase, atât atunci când te muți, cât și în timp ce locuiești în el. Pentru un trai liniștit ai nevoie de foarte multe lucruri, dar, trebuie să recunoaștem, căminul […] vezi proiect »

4 avantaje ale iluminatului solar

Iluminatul solar foloseşte o cantitate infimă din potenţialul energetic al razelor ultraviolete pentru a alimenta una sau mai multe lămpi pe timp de noapte. În urma expunerii timp de câteva ore la razele soarelui, un panou solar transmite energia captată către un acumulator. Acesta intră în funcţiune în urma comenzii unui senzor la […] vezi proiect »

5 motive pentru care să folosești un boiler

Din ce în ce mai multe persoane își concentrează atenția spre identificarea soluțiilor care le pot optimiza viața și le pot aduce beneficii sau economii din punct de vedere financiar. Într-un secol al tehnologiei de ultimă generație, dar și a scumpirilor fără precedent, dorința generală a populației este pe cât se poate de […] vezi proiect »

Izolare cu vată bazaltică: 6 pași necesari

Pentru ca o locuință să ofere confort, unul dintre lucrurile la care trebuie să fii atent este izolația termică aleasă pentru interior și exterior. Izolarea termică realizată cu vată bazaltică este în prezent una dintre cele mai eficiente metode de izolare. Dacă vrei să începi un astfel de proiect, iată care sunt pașii […] vezi proiect »

Proiect casă de 486 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 486 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 4 persoane. Această casă a fost proiectată cu 6 CAMERE și 4 […] vezi proiect »

Proiect casă de 389 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 389 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 6 CAMERE și 4 […] vezi proiect »

Proiect casa de 381 mp

Proiect casă de 381 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 381 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 7 CAMERE și 4 […] vezi proiect »

Proiect casa de 335 mp

Proiect casă de 335 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă mediteraneană. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 335 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 6 CAMERE și 3 […] vezi proiect »

Proiect casă de 706 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de casă duplex și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 706 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 8 persoane. Această casă a fost proiectată cu 11 CAMERE și 5 […] vezi proiect »