Casele mici cu mansardă, un răspuns la mai multe nevoi

Să plantezi un pom, să faci un copil și să construiești o casă. Acesta ar fi rostul vieții după unii. Acum, ordinea nu contează iar copiii poți să ai și mai mulți pentru că sunt esența vieții. Cât despre casă, cred că acest lucru ține de cultură, de obiceiuri. Iar pentru mulți dintre […] vezi proiect »

Proiect casă de 706 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de casă duplex și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 706 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 8 persoane. Această casă a fost proiectată cu 11 CAMERE și 5 […] vezi proiect »

Proiect casă de 397 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de casă duplex și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 397 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 6 persoane. Această casă a fost proiectată cu 12 CAMERE și 6 […] vezi proiect »

Proiect casă de 283 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 283 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 4 persoane. Această casă a fost proiectată cu 6 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casa de 206 mp

Proiect casă de 206 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 206 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 5 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 180 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 180 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 3 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casa de 167 mp

Proiect casă de 167 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modern. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 167 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 4 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 410 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 410 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 5 persoane. Această casă a fost proiectată cu 9 CAMERE și 3 […] vezi proiect »

Proiect-casa-de-325-mp

Proiect casă de 325 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 325 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 2 persoane. Această casă a fost proiectată cu 7 CAMERE și 3 […] vezi proiect »

Proiect-casa-de-232-mp

Proiect casă de 232 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 232 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »