Proiect casă de 706 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de casă duplex și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 706 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 8 persoane. Această casă a fost proiectată cu 11 CAMERE și 5 […] vezi proiect »

Proiect casă de 397 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de casă duplex și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 397 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 6 persoane. Această casă a fost proiectată cu 12 CAMERE și 6 […] vezi proiect »

Proiect casă de 283 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 283 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 4 persoane. Această casă a fost proiectată cu 6 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casa de 206 mp

Proiect casă de 206 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 206 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 5 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 180 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 180 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 3 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casa de 167 mp

Proiect casă de 167 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modern. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 167 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 4 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 410 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 410 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 5 persoane. Această casă a fost proiectată cu 9 CAMERE și 3 […] vezi proiect »

Proiect-casa-de-325-mp

Proiect casă de 325 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 325 mp. Fiind un proiect de casă foarte mare, este recomandat pentru o familie formată din 2 persoane. Această casă a fost proiectată cu 7 CAMERE și 3 […] vezi proiect »

Proiect-casa-de-232-mp

Proiect casă de 232 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 232 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 178 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 178 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 2 persoane. Această casă a fost proiectată cu 5 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »