Proiect casă de 105 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă mediteraneană. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 105 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 2 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 2 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 180 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 180 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 3 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casa de 167 mp

Proiect casă de 167 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modern. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 167 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 4 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casa de 79 mp

Proiect casă de 79 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă minimalistă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 79 mp. Fiind un proiect de casă mică, este recomandat pentru o familie formată din o singură persoană. Această casă a fost proiectată cu 2 CAMERE și 1 […] vezi proiect »

Proiect-casa-de-232-mp

Proiect casă de 232 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 232 mp. Fiind un proiect de casă mare, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 178 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 178 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 2 persoane. Această casă a fost proiectată cu 5 CAMERE și 3 BĂI. […] vezi proiect »

Proiect casă de 170 mp

Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă modernă. Suprafața desfășurată a acestui proiect este de 170 mp. Fiind un proiect de casă medie, este recomandat pentru o familie formată din 3 persoane. Această casă a fost proiectată cu 4 CAMERE și 2 BĂI. […] vezi proiect »