Ce culoare de var exterior se potrivește cel mai bine cu cărămida?

Cărămida este folosită pentru o varietate de stiluri de case, inclusiv tradiționale și contemporane, și poate arăta grozav atunci când este complimentată de un var exterior a cărui culoare este foarte bine aleasă. Veți afla din acest articol câteva idei excelente de culori de var exterior care sunt compatibile cu cărămida. Într-adevăr, cărămida […] vezi proiect »

Proiectele pentru casele cu etaj, la granița dintre vis și realitate

Casele cu etaj mi s-au părut întotdeauna spectaculoase. Nu știu exact de ce, dar somptuozitatea pe care o impun  determină o stare de bine, de importanță, de grandoare. Construcția unei asemenea case nu este deloc un lucru simplu de realizat. Pe lângă implicațiile financiare pe care le impune proiectarea unei case cu etaj, […] vezi proiect »

Casa pe structură metalică, investiție pentru urmași

Case pe structură de lemn, case pe structură de zidărie, case de cărămidă, case de bușteni, case de bca, case din baloți de paie, case ecologice și lista contiunuă. Pe această listă se regăsește și un termen relativ nou pentru cei neinițiați în ale domeniului construcției, respectiv case pe structură metalică. Pare ușor […] vezi proiect »

case moderne

Cu gândul la o casă modernă

Am învățat la școală că resursele sunt limitate în raport cu nevoile, care sunt nelimitate. Iar în contextul în care cuvântul viteză caracterizează perioada în care trăim, inovația este cheia concurenței. Și, în același timp, cheia unei case moderne. Acesta este subiectul pe care o să-l abordez în acest articol. Preferințele tot mai […] vezi proiect »

Casele mici cu mansardă, un răspuns la mai multe nevoi

Să plantezi un pom, să faci un copil și să construiești o casă. Acesta ar fi rostul vieții după unii. Acum, ordinea nu contează iar copiii poți să ai și mai mulți pentru că sunt esența vieții. Cât despre casă, cred că acest lucru ține de cultură, de obiceiuri. Iar pentru mulți dintre […] vezi proiect »

Case ecologice, un concept aflat în expansiune

Un singur concept și mai mulți termeni: casă ecologică, casă verde sau casă prietenoasă cu mediul înconjurător. În esență sintagmele desemnează o casă modernă construită din materiale netoxice, care nu poluează mediul înconjurător, realizată cu finisaje naturale, izolată fonic și termic. Materialele reciclabile pot fi, de asemenea, luate în calcul atunci când vine […] vezi proiect »