Impactul mediului înconjurător asupra sănătății mintale

Mediul joacă un rol esențial în sănătatea mintală. Pentru cei mai mulți dintre noi, efectele sunt minime, dar în cazul altor persoane efectele mediului înconjurător asupra sănătății mintale sunt semnificative. Nu întotdeauna schimbările necesare ameliorării acestor efecte sunt ușoare, cu atât mai mult cu cât persoanele afectate nu realizează această necesitate. În acest […] vezi proiect »

Asortarea parchetului cu ușile și ferestrele locuinței: 3 idei

Atunci când ne ocupăm de amenajarea locuințelor noastre, unul dintre principalele aspecte pe care le avem în vedere ține de caracterul estetic. Toate elementele unei case trebuie să se potrivească perfect, să se asorteze, iar pentru aceasta este nevoie de o conlucrare perfectă la nivel de materiale. Asortarea parchetului cu tâmplăria casei joacă […] vezi proiect »

Care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru hol

Care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru hol?

Corpurile de iluminat joacă un rol esențial în amenajarea holului, deoarece au puterea de a le oferi oaspeților o primire călduroasă, de a le transmite atmosfera generală a casei, pe lângă faptul că vă asigură o primire plăcută de fiecare dată când ajungeți acasă după o zi lungă la servici. Este important să […] vezi proiect »

Ce rol au corpurile de iluminat în amenajarea dormitorului

Ce rol au corpurile de iluminat în amenajarea dormitorului?

Amenajarea dormitorului nu este completă fără corpurile de iluminat potrivite, mai ales că cele mai moderne corpuri de iluminat sunt funcționale, dar și decorative și chiar distractive. Majoritatea designerilor de interioare optează pentru aplice de perete cu LED-uri în stil arhitectural pentru a obține o amenajare cu adevărat unică. Aplicele de perete cu […] vezi proiect »

Ce este sudarea TIG/WIG?

Ce presupune sudura TIG WIG? Sudarea TIG/WIG este un procedeu de sudură ce poate fi folosit pe toate tipurile de metal și care este mai complex față de alte procedee de sudat. În cazul TIG WIG, se folosește căldura generată de arcul electric, aceasta apărând între piesa de prelucrat și electrodul de wolfram (tungsten), așa […] vezi proiect »

Ce trebuie să știi atunci când planifici iluminarea casei tale

Ce trebuie să știi atunci când planifici iluminarea casei tale?

Designerii de interioare știu foarte bine că iluminarea reprezintă o componentă esențială a unei locuințe bine amenajate. În mod ideal, schema de iluminare a unei locuințe ar trebui întocmită în același timp cu planificarea amenajării, asta însemnând că iluminarea să nu fie stabilită după ce locuința a fost deja amenajată. Pe lângă faptul […] vezi proiect »

4 dotări utile pentru orice curte în care se cresc păsări

Păsările de curte sunt o bună sursă de hrană pentru întreaga familie, iar dacă acorzi o atenție ceva mai sporită acestei activități, poți obține și un profit de pe urma sa. Marea majoritate a locuitorilor din mediul rural cresc păsări, însă această ocupație este prezentă și în mediul urban, în gospodăriile aflate în […] vezi proiect »

Lac și pădure pentru casa perfectă lângă București?

Uneori, ceea ce vedem în filme ne inspiră pentru o viață întreagă. De multe ori, ceea ce am experimentat la nivel imaginar ne urmărește multă vreme, dorindu-ne parcă să materializăm și noi ceea ce pare imposibil de realizat. Sau poate că nu e vorba neapărat de filme, ci de dorințele noastre cele mai […] vezi proiect »