Greşeli de evitat în amenajarea unei băi moderne

Greşeli de evitat în amenajarea unei băi moderne

În amenajarea băilor moderne, se caută echilibrul dintre spaţiu şi piesele de mobilier, accesorii şi obiecte esențiale. De foarte multe ori se produc greşeli atunci când vine vorba de amenajarea băilor, deoarece nu toate dispun de un spaţiu extins. Desigur, băile trebuie să deţină obiectele sanitare potrivite. De aici pornesc greșelile. Suntem tentaţi […] vezi proiect »

Cum recunoști marmura (ghid de identificare)

Marmura este unul dintre cele mai frumoase materiale pentru amenajare, interioară sau exterioară, având toate atributele pentru a-l alege la finisaje. Rezistența, durabilitatea și esteticul sunt un amestec excepțional care fac din marmură un material excelent pentru placări de orice tip. Cu un aspect ce nu poate fi reprodus de către alte tipuri […] vezi proiect »

Accesorii pentru mobila de bucătărie 5 piese practice și moderne

Accesorii pentru mobila de bucătărie: 5 piese practice și moderne

Se spune că bucătăria este inima casei tale, locul în care îți începi și închei ziua alături de cei dragi. Amenajeaz-o eficient cu ajutorul unor accesorii pentru mobila de bucătărie practice și moderne. Modificările pe care le faci trebuie să optimizeze spațiul într-un mod inteligent, să îți asigure acces rapid la ceea ce […] vezi proiect »

Principii Feng Shui pentru o casă echilibrată

Feng Shui nu înseamnă doar o locuință plăcut amenajată, echilibrată și primitoare ci, totodată, înseamnă o mai bună dispoziție, mai multă relaxare și mai mult calm, adică exact acele stări în care dorim să ne scăldăm atunci când ajungem acasă după o zi agitată. Utilizând doar câteva dintre principiile-cheie ale Feng Shui, putem […] vezi proiect »

Cum alegi firma de construcții potrivită?

Lucrările de construcții presupum cele mai mari costuri pe care le implică un proiect civil sau industrial. În prezent, vorbim despre sectorul construcțiilor ca unul dintre principalele motoare ale economiei, deoarece industria crește exponențial și este din ce în ce mai multă nevoie de centre comerciale, depozite, hale, ateliere de lucru sau ansambluri […] vezi proiect »

Transformă o curte mică într-un spațiu plăcut și confortabil

https://pixabay.com/ro/photos/de-var%C4%83-%C3%AEnc%C4%83-de-via%C5%A3%C4%83-gr%C4%83din%C4%83-783344/ Curțile de mici dimensiuni nu sunt chiar atât de restrictive precum ai putea crede. Dacă ai o grădină limitată ca spațiu, dar pe care îți dorești să o transformi într-o oază de relaxare și voie bună, acest lucru este 100% posibil. Nu ai nevoie de un spațiu imens pentru a crea o […] vezi proiect »

Ghidul Cumparatorului: Masini de Tuns Oi

La orice ferma exista nevoia de a tunde oile. Tunderea lor se face dupa anumite proceduri, cu ustensile speciale. O masina de tuns oi este primordiala in trusa de ingrijire a oilor din stana. Pentru mai multe detalii, puteti intra pe link-ul urmator: https://www.casaidea.ro/masina-de-tuns-oi. https://cdn.pixabay.com/photo/2020/04/21/19/08/lambs-5074389_960_720.jpg Cum se folosesc masinile de tuns? Masinile de […] vezi proiect »

Masa de Paște – 5 idei de amenajare de la designeri

  Vrei să organizezi o masă specială de Paște, diferită de cele din alți ani? Îți dorești ca toți musafirii să se simtă bine și să adore aranjamentele pe care le-ai pregătit? Ei bine, nu există niciun secret bine păstrat, ci doar câteva tips & tricks de la experți, care te vor ajuta […] vezi proiect »

7 pași spre un dormitor confortabil

Un dormitor confortabil și elegant reprezintă un real motiv de bucurie pentru orice persoană. Calitatea somnului ne influențează puternic buna dispoziție și starea de sănătate, de aceea trebuie să acordăm o mare atenție modului în care amenajăm camera pentru odihnă. Trebuie să știi totuși că decorarea dormitorului nu este un proiect complex și […] vezi proiect »