MatHaus: tot ce ai nevoie pentru construcții și renovări

Fie că dorești să renovezi o locuință existentă sau să construiești casa visurilor tale de la zero, vei avea nevoie de materiale de construcții de o calitate adecvată. Acestea pot influența atât estetica de care te vei bucura, cât și durabilitatea în timp a construcției și eficiența sa energetică. De aceea, este important […] vezi proiect »

Rigole beton – ce sunt și la ce ne folosesc?

Care sunt avantajele aduse de aceste rigole beton și de ce să le iei în calcul? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!   Amenajarea unei grădini este un proces complex și dificil care necesită, timp, bani și foarte multă muncă. La fel cum construirea unei case este o muncă intensă și […] vezi proiect »

Impactul mediului înconjurător asupra sănătății mintale

Mediul joacă un rol esențial în sănătatea mintală. Pentru cei mai mulți dintre noi, efectele sunt minime, dar în cazul altor persoane efectele mediului înconjurător asupra sănătății mintale sunt semnificative. Nu întotdeauna schimbările necesare ameliorării acestor efecte sunt ușoare, cu atât mai mult cu cât persoanele afectate nu realizează această necesitate. În acest […] vezi proiect »

Asortarea parchetului cu ușile și ferestrele locuinței: 3 idei

Atunci când ne ocupăm de amenajarea locuințelor noastre, unul dintre principalele aspecte pe care le avem în vedere ține de caracterul estetic. Toate elementele unei case trebuie să se potrivească perfect, să se asorteze, iar pentru aceasta este nevoie de o conlucrare perfectă la nivel de materiale. Asortarea parchetului cu tâmplăria casei joacă […] vezi proiect »

Care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru hol

Care sunt cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru hol?

Corpurile de iluminat joacă un rol esențial în amenajarea holului, deoarece au puterea de a le oferi oaspeților o primire călduroasă, de a le transmite atmosfera generală a casei, pe lângă faptul că vă asigură o primire plăcută de fiecare dată când ajungeți acasă după o zi lungă la servici. Este important să […] vezi proiect »

Ce rol au corpurile de iluminat în amenajarea dormitorului

Ce rol au corpurile de iluminat în amenajarea dormitorului?

Amenajarea dormitorului nu este completă fără corpurile de iluminat potrivite, mai ales că cele mai moderne corpuri de iluminat sunt funcționale, dar și decorative și chiar distractive. Majoritatea designerilor de interioare optează pentru aplice de perete cu LED-uri în stil arhitectural pentru a obține o amenajare cu adevărat unică. Aplicele de perete cu […] vezi proiect »