Cum profiți de o baie mică?

Cu toții ne dorim o baie încăpătoare, pe care să o transformăm în propriul nostru centru SPA, însă acest lucru nu este întotdeauna posibil. Cu toate acestea, nu înseamnă că o baie mică nu poate fi confortabilă sau nu poate avea un design modern. Atunci când stai într-un apartament mic, iar spațiul din […] vezi proiect »

Cum să îți amenajezi un dormitor confortabil în 5 pași

Într-un dormitor, mobilierul de bază este format din pat, două noptiere și dulapul pentru haine. Dar, un aspect de luat în considerare când amenajezi dormitorul este ergonomia, adică modul în care aranjezi mobilierul. Acesta trebuie amenajat astfel încât să ai acces facil la obiectele din jur. Iată 5 sfaturi pentru a decora corect […] vezi proiect »

Selecția videointerfonului potrivit – Ghidul utilizatorului

În situația în care utilizezi un interfon clasic, probabil că știi deja faptul că singurul lucru pe care trebuie să-l facă persoana care te contactează pentru a-i permite accesul în incinta în care locuiești, este să se prezinte vocal. Totuși, filtrul acesta a devenit foarte ușor de păcălit pentru cei care doresc să […] vezi proiect »

Studiul de trafic – Ce este și când este util?

Studiul de trafic reprezintă o documentație care ajută la planificarea și dezvoltarea corespunzătoare a rețelei de transporturi locale, județene, regionale sau naționale. Acesta ajută persoanele responsabile cu organizarea să înțeleagă mai bine cum ar trebui să fie amplasate străzile, autostrăzile și mijloacele de transport în comun. Pe baza studiilor de trafic se stabilesc […] vezi proiect »

Cum îți finanțezi rapid proiectul de amenajare a locuinței

În acord cu legile lui Murphy, nevoia cea mai mare de bani o vei avea tocmai atunci când stai mai prost cu banii, iar problemele care te presează, rareori pot fi amânate. De exemplu, micile lucrări de construcție, întreținere sau amenajare pentru casă, unde cu o promoție substanțială la parchet ai putea economisi […] vezi proiect »

5 sfaturi pentru optimizarea spațiului în casa ta

Dacă locuiești într-un apartament sau o casă mică, lipsa spațiului este una dintre problemele cu care te confrunți. Totuși, cu puțină imaginație, vei reuși să îți optimizezi spațiul din casă. Acest lucru presupune folosirea inteligentă a spațiului de care dispui. Există numeroase metode de optimizare a spațiului din locuință, iar noi îți vom […] vezi proiect »

Cum alegi boilerul potrivit pentru locuință

Boilerul reprezintă o soluție rapidă de încălzire a apei menajere, ce permite un flux constant de apă la temperatura setată de utilizator, în orice moment al zilei. Un boiler pentru apă caldă curentă este compus dintr-un ansamblu de încălzire și un termostat, ce stabilizează temperatura apei acumulate, în funcție de setări. Care sunt […] vezi proiect »

Certificatul de urbanism – când se emite și de ce acte ai nevoie?

Primul pas în realizarea unei construcții pornește de la efectuarea schițelor arhitecturale și obținerea autorizației de construcție. Un rol major pentru intrarea în legalitate a celor ce vor să construiască îl are certificatul de urbanism, un act de informare pus la dispoziție de primărie, în baza cererii solicitantului. Cu ajutorul acestui document vei […] vezi proiect »