5 obiceiuri alimentare sănătoase

5 obiceiuri alimentare sănătoase

Într-o lume în continuă mișcare, plină de tentații culinare nesănătoase și în care dietele minune promit rezultate spectaculoase în lupta cu kilogramele, medicii și nutriționiștii atrag tot mai mult atenția că pentru un stil de viață sănătos, obiceiurile alimentare trebuie schimbate. Un regim alimentar sănătos reprezintă baza pentru o viață fără probleme de […] vezi proiect »

Cum alegi bijuterii de aur care să fie de calitate

Cum alegi bijuterii de aur care să fie de calitate?

Raritatea sa, strălucirea sa și cvasi-inalterabilitatea sa au făcut din aur un simbol al divinității pentru mai multe civilizații, dar și un metal extrem de dorit de-a lungul tuturor epocilor, fiind folosit aproape peste tot pentru realizarea podoabelor celor puternici și pentru ceremoniile religioase. Sursa: pixabay.com Ce este un karat? Sistemul „karat” a […] vezi proiect »

Ultimele trenduri in materie de ochelari de soare 2021

Ultimele trenduri in materie de ochelari de soare 2021

Anul 2021 a venit cu noi trenduri, chiar si in materie de ochelari de soare. Iar cativa designeri au lansat deja cateva modele noi de ochelari de soare, care au facut senzatie pe catwalk. Anul acesta, trendurile in randul ochelarilor de soare se concentreaza asupra ramelor de tip statement, combinate cu lentile colorate […] vezi proiect »

6 măsurători pe care să le faci înainte să cumperi o casă

6 măsurători pe care să le faci înainte să cumperi o casă

Dacă te pregătești să te muți și ești în căutarea celei mai bune locuințe pentru nevoile tale, unul dintre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere este acela de a măsura corect elementele pe care le vei cumpăra dar și suprafețele astfel încât potrivirea să se facă perfect. Iată câteva măsurători […] vezi proiect »

Cum sa construiesti o pergola în grădina casei

Cum sa construiesti o pergola în grădina casei

Amenajarea grădinii joacă un rol foarte important în definirea personalității grădinii tale, dar și în ceea ce privește asigurarea confortului optim. Poți amenaja grădina în multe moduri, însă construirea unei pergole este o idee cu adevărat unică și specială. Dacă și tu vrei să ieși în evidență prin frumusețea și confortul grădinii tale, […] vezi proiect »

Proiect pentru curte sau grădină Cum construieşti o căsuţă în copac

Proiect pentru curte sau grădină: Cum construieşti o căsuţă în copac

O căsuță construită în copac poate fi o activitate plăcută și distractivă pentru toți membrii unei familii. Aceasta este un refugiu, un spațiu relaxant și primitor în serile anotimpului cald atat pentru copil, cat si pentru adulți. Sursă foto: unsplash.com Construirea unei căsuțe în copacul grădinii tale necesită o planificare atentă și urmărirea […] vezi proiect »

Idei de mâncare la pachet pentru muncă

Idei de mâncare la pachet pentru muncă

Prânzul reprezintă a doua cea mai importantă masă a zilei. Aceasta trebuie tratată cu mare seriozitate întrucât de ea depind performanțele tale fizice și intelectuale de pe parcursul programului de lucru, însă și calitatea sănătății în general. Pentru mulți angajați jobul înseamnă o activitate sedentară, iar pauza de masă se desfășoară adesea între […] vezi proiect »