Scule și unelte pe care orice gospodar trebuie să le aibă acasă

Chiar dacă amploarea abilităților personale a unui om se reduce la simpla stranger a unor șuruburi sau a utilizării ciocanului, încă mai este nevoie într-o casă și de alte unelte pentru a prospera în desfășurarea activităților gospodărești.

Ei bine, dacă ne întrebăm care unelte sunt necesare într-o casă gospodărească, atunci ar trebui să ne gândim la ciocane, dălți, fierăstraie și multe altele. Există mii de instrumente, fiecare având o multitudine de sarcini associate lor.

În zilele noastră, s-a ajuns la momentul în care instrumentele inventează sarcinile – noile instrumente sunt adesea strict mono-funcționale și, prin urmare, mai puțin valoroase în ansamblu. Pentru a remedia această inflație a instrumentelor, înainte de efectuarea de sarcini, e bine să ne structuram necesarul de instrumente existent într-o casă. Unele sunt evidente, unele mai puțin, dar toate merită un loc în cutia de scule.

Șurubelnițele
Este nevoie de ele pentru orice, de la scoaterea ventilației de pe perete până la mobilierul unei case. De șurubelniță vom avea nevoie mereu pentru orice mică întrebuințare posibilă.

Banda adezivă
Inventionata de o mamă care dorea sa se asigure că cutiile de muniție în timpul celui de-al doilea război mondial vor rămâne împreună în timpul luptei, banda de bumbac este în mod tradițional acoperită cu o pulbere de aluminiu, conferindu-i culoarea gri clasică.

Ochelari de protecție
Pentru că ochii nostril sunt important si vitali, o cheluiala infimă pentru achiziționarea unor ochelari de protecție este benefică în desfășurarea sarcinilor gospodărești, care include utilizarea sculelor și uneltelor.

Cheia reglabilă
Unealta cea mai cunoscută care nu necesită nici o descriere este cheia reglabilă, esențială pentru mașină, bicicletă sau instalații sanitare, cu acces ușor în zone mici.

Ruleta
Ajutorul în orice casă, măsoară lungimile și distanțele, cu o capacitatea de a se strânge prin rulare într-o carcasă.

Setul de clești
Setul de clești este ieftin, simplu de folosit și eficient. Acești clești sunt buni pentru majoritatea sarcinilor de șlefuire, cum ar fi tăierea, prinderea sau răsucirea firelor, tăierea materialelor subțiri sau obținerea unei prinderi pe un șurub deosebit de alunecos.

Fierăstrăul
Un instrument vechi de o necesitate absolută în casa fiecăruia, atunci când vine vorba de prelucrarea lemnului. Este ieftin, ușor de utilizat, și incredibil de fiabil.

Set de dalte
Pentru o muncă corectă cu o precizie în prelucrarea lemnului, setul de dalte este necesar.

Ciocanul
Un ciocan poate fi cea mai esențială unealtă. Ciocanul cu gheare are un avantaj suplimentar, deoarece este capabil să extragă cuiele.

Foarfeca de grădinărit
Foarfeca de grădinărit este mult mai precisă și necesară fiecărei grădini.

Banda electrică
Banda electrică este cea mai ușoară soluție pentru un cablu rupt sau fisurat.

Tester de tensiune
Această unealtă ajută la măsurarea tensiunii electrice.

Prelungitorul
Necesar în orice situație atunci când vine vorba de prelungirea electrică.

Bormașina
Cu aceasta se pot da găuri în diferite materiale, de aceea este bine ca în casa fiecărei persoane să existe și un set de burghie pentru metal, lemn și pentur beton. O astfel de bormașină chiar se utilizează de multe ori în gospodărie și se amortizează rapid.

Polizor unghiular
Polizorului unghiular sau flexul, se poate poliza, lustrui orice. Dar mai important decât asta este faptul că se poate tăia aproape orice cu el, cu discul pentru metal se poate tăia metale, cu discul pentru lemn se poate tăia lemnul, iar cu discul pentru ceramică se poate tăia plăci ceramice.

O trusă de chei fixe
La această trusă se adaugă bineînțeles și cheia franceză, așadar cu un astfel de set de chei se poate schimbă furtunul dușului, bateria de la chiuvetă, chiar și la alte sarcini numeroase.

Inbus
Cheia hexagonală sau inbusul sunt des utilizate în orice casă.

Patentul
Patentul este o sculă universală, dar nu poate fi folosit la șuruburi și piulițe decât în ultima instanță. Este de preferat utilizarea unui patent izolt la mânere, deoarece sunt cazuri în care patentul poate fi folosit la aplicații electrice.

Topor
Pentru cei care locuiesc la casă, un topor este o sculă indispensabilă. Întotdeauna activitățile din apropierea casei vor avea nevoie de acest instrument.

Pistol de lipit
Un instrument care ajută la eficiența realizării lucrărilor în detaliu. Este ideal pentru diferite activități, având rezultate calitative într-un timp cât mai scurt.

Lanterna
În situațiile în care se ia curentul, și nu există electricitate în casă, lanterna este prietena cea mai bună a fiecăruia. Ea nu trebuie să lipsească din nici o casă.

Scara pliabilă multifuncțională
Întotdeauna se ivește o reparație de făcut la înălțime si este ideal să existe în casa fiecăruia acest instrument, deoarece este de ajutor în orice situație la înălțime. Scara poate lua diferite poziții, fabricată din alumiu și are rezistență ridicată.

Orice proprietar de gospodărie trebuie să aibă la îndemnă o mică/mare magazie cu scule și unelte potrivite pentru munca în gospodărie, necesare atât reparațiilor mici, cât și pentru reparații mari, ne recomandă CasaIdea.

Pe lângă sculele și uneltele enumerate, sunt bine venite în orice gospodărie un de , un complet de scule electrice cu fără percuție, economisind timp pentru un proiect repede într-un mod eficient flexibil, precum uneltele de ar trebui fie nelipsite din orice gospodărie. O cazma, o , o , vor fi binevenite întotdeauna fiecărui gospodar, chiar o stropitoare este folositoare, pentru un sistem de irigare grădini.

Când vine de de reînnoit aspectul unei , cu câteva pensule, un trafalet, un șpaclu, design-ul fi pe , la un moment dat pentru lucrări complexe, totuși posibilitatea se apeleze la ajutorul unei echipe de profesioniști.

Nimeni nu spune gospodărie este oricine ar o facă fără probleme, nu trebuie devida o . De aceea, cu uneltele sculele potrivite la , organizarea eficacitatea proiectelor vor avea mereu rezultate impresionante.
Așadar orice este fiecărui om, ele vor fi mereu esențiale de ajutor.


Lasă un Comentariu...

*