Cum îți finanțezi rapid proiectul de amenajare a locuinței

În acord cu legile lui Murphy, nevoia cea mai mare de bani o vei avea tocmai atunci când stai mai prost cu banii, iar problemele care te presează, rareori pot fi amânate. De exemplu, micile lucrări de construcție, întreținere sau amenajare pentru casă, unde cu o promoție substanțială la parchet ai putea economisi câteva sute de lei. Singura condiție este să ai la dispoziție banii cu care să cumperi toate materialele odată, lucru dificil într-o lună grea, când deja ți-ai vizitat stomatologul de câteva ori.

Și mai rău este atunci când ai o țeavă spartă în casă sau în grădină și trebuie să rezolvi urgent problema. Să rămâi fără apă este una dintre cele mai neplăcute situații, iar în acest caz remedierea este obligatorie, la pachet cu reparațiile de după.

Pentru momentele neplăcute de acest fel există creditele IFN, prin intermediul cărora poți obține un ajutor de maximum 1.500 lei. Vei găsi mai jos ce presupune un astfel de credit și care sunt condițiile de acordare.

1. De ce să alegi un credit IFN?
Creditele oferite de instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt cele mai rapide modalități de a face rost de bani rapid atunci când timpul te presează. Creditarea de acest gen este acreditată de Banca Națională a României, dar spre deosebire de o de o bancă obișnuită, în cazul creditului IFN, totul durează mult mai puțin. Aici nu trebuie să te prezinți nicăieri, nu ești nevoit să aștepți la ghișeu ca să semnezi acte, primind banii abia după acest proces, deoarece totul se desfășoară online, în cel mai scurt timp.

Procesul este transparent și fără costuri suplimentare, astfel încât vei ști de la început câți bani ai de returnat. Poți rezolva toți pașii pentru a intra în posesia banilor cu ajutorul telefonului tău mobil.

2. Ce condiții trebuie îndeplinite?
Dacă ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani, nu ai datorii active, ai domiciliul în România și poți face dovada unor venituri periodice încasate, ești eligibil pentru contractarea unui credit IFN.

De asemenea, trebuie să ai un cont bancar activ, cu opțiunea de internet banking valabilă. Veniturile periodice a căror dovadă trebuie să o faci pot fi salariul, pensia sau ajutorul de șomaj.

Pentru că totul se va desfășura online, pentru a solicita banii și pentru a-i primi trebuie să te înregistrezi pe site; din profilul tău de client astfel creat vei putea să-ți gestionezi datele personale și să ai acces la contractele încheiate. După depunerea actelor scanate și solicitarea creditului, cererea ta va fi analizată, iar dacă îndeplinești criteriile, vei primi rapid banii.

3. În ce condiții se rambursează banii?
Creditul trebuie rambursat în termen de 30 de zile, iar dacă ai posibilitatea de a da banii înapoi mai curând, poți face acest lucru fără vreo taxă suplimentară.

Dacă în schimb ai probleme și ești nevoit să amâni rambursarea creditului, ai posibilitatea de a prelungi durata cu 30 de zile, cu condiția plății unei taxe suplimentare. Detaliile costului de prelungire le vei găsi în contul tău de client.

Nu ai dreptul de a accesa două credite simultan, însă după ce ai beneficiat deja de un credit și l-ai rambursat, ești liber să aplici pentru încă unul, fără să-ți mai fie cerute informații suplimentare.

În concluzie, atunci când ai nevoie urgentă de bani care vrei să ajungă în contul tău în cel mai scurt timp posibil, un credit rapid online este alegerea potrivită. Dacă nu ai datorii și ai un venit constant, nu trebuie să îți mai pierzi timpul la ghișee, iar avantajele sunt net superioare față de cele ale unui credit bancar. Astfel, în situații de urgență, vei dispune de banii necesari pentru a-ți renova casa.

Sursa foto: https://pixabay.com/en/concept-man-papers-person-plan-1868728/


Lasă un Comentariu...

*