Accesorii pentru mobila de bucătărie: 5 piese practice și moderne

Se spune că bucătăria este inima casei tale, locul în care îți începi și închei ziua alături de cei dragi. Amenajeaz-o eficient cu ajutorul unor accesorii pentru mobila de bucătărie practice și moderne.

Modificările pe care le faci trebuie să optimizeze spațiul într-un mod inteligent, să îți asigure acces rapid la ceea ce ai nevoie și să contribuie la crearea unui decor armonios. Mobila la comandă îți permite să obții aceste rezultate fără să pierzi timpul prin magazine ori să ai parte de surprize neplăcute. Iată câteva piese moderne și practice care merită atenția ta!

Idei de accesorii pentru mobilă de bucătărie

  1. Blaturi de bucătărie

Blaturile de bucătărie pot fi punctul de atracție al spațiului dacă sunt realizate dintr-un material cu design aparte precum marmura, onixul ori granitul. Pe lângă aspectul elegant pe care îl conferă bucătăriei, acestea sunt și durabile în timp și se întrețin ușor. O alternativă mai ieftină, dar la fel de elegantă este palul melaminat. Blaturile de bucătărie din pal melaminat alb, bej și cenușiu se numără printre cele mai populare alegeri în ultima perioadă.

Dacă esti din Bucuresti găsești blaturi de bucătărie în magazinele MAM Bricolaj. Ai ocazia să alegi din peste 150 de culori și texturi, așa că este aproape imposibil să nu descoperi un model care să se potrivească în casa ta.

Poti comanda online blatul dorit și mergi în unul în magazinele din Bucuresti să-l tai conform nevoilor tale și să-l ridici.

  1. Balamale cu amortizor pentru mobila

Sistemele de balamale cu amortizor sunt accesoriile de mobilier invizibile care permit o închidere lină și silențioasă. Amortizarea este posibilă prin introducerea unui piston în brațul balamalei. Aceasta este piesa cheie care previne trântirea ușilor, unul dintre cele mai deranjante zgomote din bucătărie. Discuțiile cu cei dragi vor curge fără întreruperi și sunete neplăcute.

  1. Glisiere cu bilă și amortizor

Printre cele mai apreciate accesorii de mobilă pentru bucătărie se numără și glisierele cu bilă și amortizor. Aceste piese oferă o mulțime de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. Au o închidere silențioasă, permit o rulare ușoară a sertarelor și sunt durabile în timp. Sertarele alunecă ușor chiar dacă sunt pline, iar sistemul de amortizare asigură încetinirea și închiderea sertarelor fără niciun sunet deranjant, care să tulbure reuniunile de familie.

  1. Coșuri Jolly

Cele mai utile accesorii pentru mobila de bucătărie sunt acele piese care te ajută să folosești cât mai eficient spațiile înguste. Un exemplu bun în acest sens sunt coșurile Jolly. Acestea au formă dreptunghiulară și se montează atașat de corpurile de sub blatul de lucru. Le poți utiliza cu succes pentru depozitarea recipientelor și a ustensilelor pentru gătit, dar și a produselor de curățenie. În comerț, există o varietate de sisteme – cu amortizare, cu bile, cu glisare, cu extracție parțială, cu montaj pe ușă, pe colț ori chiar în corpul mobilierului. Alege de pe mam-bricolaj.ro modelul de coșuri Jolly care se potrivește în bucătăria ta.

  1. Bateriile cu textură de granit

Bateriile cu textură de granit sunt practice și oferă o notă rafinată bucătăriei. Dar ia în considerare că aceste accesorii se potrivesc cel mai bine cu chiuvetele din granit. Referitor la tendințele cromatice, bejul și negrul sunt variantele care primesc atenție în ultima perioadă.

Include în noul tău proiect de amenajare a bucătăriei aceste accesorii de mobilier deosebite și cu siguranță vei obține rezultate care să îți depășească așteptările.


Lasă un Comentariu...

*