8 motive pentru care să montezi jaluzele verticale în casa ta

Cauți accesoriile perfecte pentru decorarea ferestrelor casei tale? Te invităm să descoperi multiplele beneficii pe care jaluzelele verticale le oferă. De la funcțiile practice până la cele estetice, acest tip de jaluzele interioare va bifa pe lista ta toate cerințele pe care le ai.

 

Citește 8 motive care te vor convinge că merită să montezi jaluzele verticale în casa ta.

Jaluzelele verticale…

 

  1. reprezintă o alternativă bună la draperii

 

Fie că nu te atrag draperiile, fie că nu se potrivesc într-o încăpere, jaluzelele verticale îți vor dovedi că sunt o alternativă bună. Nu numai că sunt mai versatile și mai ușor de ales,  dar nici nu mai trebuie să te stresezi cu alte detalii despre lungime și voaluri. Este suficient să apelezi la firmă de jaluzele verticale și echipa se va ocupa de măsurători, transport și montaj.

 

  1. oferă control asupra cantității de lumină din casă

 

Jaluzelele verticale îți permit să îți reglezi lumina din încăpere, astfel încât să te poți odihni corespunzător ori să poți lucra cu spor. Vei simți încă de la început că sunt exact accesoriile de care aveai nevoie pentru ferestrele tale. Pe piață există țesături cu diverse grade de opacitate – transparente, semitransparente, opace ori tip black out, care blochează complet pătrunderea luminii.

 

  1. se manevrează foarte ușor

 

În comparație cu perdelele si draperiile, în cazul jaluzelelor verticale nu trebuie să depui efort ca să le reglezi după preferințele tale. Manevrarea jaluzelelor verticale de la rtm-jaluzele.ro poate fi făcută manual, cu ajutorul șnurului de acționare, sau cu o telecomandă. Echipa are peste 10 ani de experiență în domeniu. Transportul, măsurătorile și montajul sunt gratuite, iar perioada de garanție este de 5 ani.

 

  1. asigură protecție solară

 

Razele soarelui sunt puternice în perioada caldă a anului și pot deveni destul de deranjante. Fie că vrei să te odihnești mai mult dimineața, fie că lucrezi la calculator, poți închide jaluzelele si vei avea parte exact de atmosfera relaxantă la care visezi.

  1. oferă un plus de confort termic iarna

Grație proprietăților termice, jaluzelele verticale oferă un plus de confort termic în sezonul rece. Acestea acționează împotriva pierderilor de căldură din locuința, în special cele care sunt confecționate dintr-un strat mai gros.

  1. îți oferă intimitate

 

Vrei să scapi de privirile indiscrete ale vecinilor? Este suficient să montezi jaluzele interioare pentru a te bucura de mai mult confort în locuința ta. Le poți monta în dormitor, living ori chiar în bucătărie.

 

  1. sunt ușor de întreținut

 

Încă un motiv care te va convinge că jaluzelele verticale sunt o soluție bună pentru casa ta este etapa de curățenie. Aceste accesorii nu trebuie demontate de la ferestre și se curăță foarte ușor. Nu trebuie decât să le închizi, după care să treci cu o cârpă antistatică peste suprafața lor. În cazul petelor mai greu de curățat, folosește o soluție pe bază de apă și săpun.

 

  1. completează armonios decorurile moderne

 

Există o varietate mare de țesături și nuanțe în comerț, astfel că nu va fi deloc complicat să asortezi jaluzelele verticale cu restul decorului din încăpere. Se potrivesc în special în încăperile amenajate modern, însă pot fi utilizate și în alte stiluri decorative.

https://pixabay.com/photos/home-interior-vertical-blinds-1748936/


Lasă un Comentariu...

*