5 lucruri esențiale într-o baie pentru toată familia

De obicei, băile sunt cele mai aglomerate încăperi, așa că este important să amenajezi acest loc astfel încât fiecare membru al familiei tale să se simtă confortabil înăuntru. Dacă ai copii sau rude în vârstă, îți recomandăm să ții cont de aceste aspecte și să alegi accesorii potrivite pentru baia ta, care să le ofere experiențe dintre cele mai plăcute și confortabile.

Iată cinci sfaturi care te vor ajuta să îți transformi baia într-un spațiu confortabil pentru familia ta!

Lavoar dublu

Atunci când împarți baia cu întreaga familie, se întâmplă uneori să întârzii dimineața, pentru că nu ai timp să te pregătești corespunzător. Pentru a evita astfel de situații, poți alege pentru baia ta un lavoar dublu. În funcție de designul băii tale, poți opta pentru lavoare de tip bol, montate pe blat, sau pentru lavoare suspendate. Dacă spațiul din baie este unul generos, poți alege chiar și lavoare încastrate într-un corp de mobilier, iar astfel vei avea mereu la îndemână prosoape curate și alte produse de care ai nevoie.

Para de duș cu duze din silicon

Igiena familiei tale este extrem de importantă, așa că îți recomandăm să alegi o pară de duș cu duze din silicon, care poate fi curățată mult mai ușor. De obicei, calcarul se depune destul de repede pe para dușului, iar același lucru se întâmplă și cu bacteriile, așa că este necesar ca para să fie curățată corespunzător la o anumită perioadă de timp.

Covoraș de baie cu o față antiderapantă

Pardoseala unei băi poate fi periculoasă, mai ales când este alunecoasă, iar acest lucru este un risc major pentru copii și bătrâni. Pentru a evita riscul apariției unor accidente, îți recomandăm să cumperi un covoraș de baie cu o față antiderapantă. O altă opțiune ar fi un covor de baie din bambus sau plută, acestea având avantajul că se vor usca mai repede. În plus, alegerea unui covoraș pentru baie poate fi, de asemenea, o bună modalitate de a adăuga o pată de culoare întregii încăperi.

Capac de WC cu închidere lentă

În baie ai nevoie de lucruri practice, iar unul dintre acestea este capacul de WC cu închidere lentă, pe care îl găsești in magazinul Sensodays. De multe ori, cei mici trântesc în grabă capacul, iar acest lucru provoacă un zgomot nedorit și în același timp, riscă să-și prindă degetele sub acesta. De aceea, cea mai bună soluție este capacul de WC cu închidere amortizată, care se închide lent, fără să provoace zgomot.

Montează cuiere în funcție de înălțimea membrilor familiei

Dacă te-ai săturat de toate hainele căzute prin baie, poți monta câteva cuiere pe ușă sau pe unul dintre pereți, în funcție de înălțimea fiecărui membru al familiei. Pentru cei mici poți alege niște cuiere hazlii, cu modele colorate, pe care le poți amplasa mai jos, iar pentru adulți, poți opta pentru cuierele clasice. După ce ai rezolvat problema cuierelor, poți alege împreună cu familia ta și prosoape în culorile preferate de fiecare, iar astfel, nu le veți mai încurca între voi.

Ține cont de recomandările de mai sus, adaptează baia nevoilor familiei tale și toată lumea va fi mulțumită.

Foto: unsplash.com


Lasă un Comentariu...

*